To je nápad! Kolotoč vám Všehoschopní kúpili!

17. 6. 2024 · 1 minuta čtení · 9 fotografí · 1 video
Téma Kultura

Asi neexistuje víc opomíjenější svátek, než je Den otců. V Hustopečích se to letos rozhodl změnit Spolek Všehoschopných a pro tatínky a jejich děti připravil odpoledne s kolotočem a pivem. 


Kupodivu se nápad setkal s největším ohlasem u maminek, které rády vyslaly tatínky i s ratolestmi na kolotoč a udělaly si odpoledne pro sebe. „My takhle podporujeme vlastně ty rodiny, aby si všichni uvědomili, že i ti tatínci to mají těžké. To je pořád kytka pro ženu na den matek, bonboniéra po ženu na MDŽ, dárečky pro ženu na Valentýna... a tatínci nic. Přitom i ten otec si to musí všechno odpracovat. V práci, ve sklepě, v hospodě, je to tak,“ smáli se hlavní iniciátoři nápadu Kamil Konečný a Miroslav Vodák a přiznali, že nápad nosili v hlavě už několik let.

Pomyslnou třešničkou na dortu bylo vstupné zdarma. Veškeré náklady na kolotoč i pivo pro tatínky uhradil spolek z výtěžku svých dalších akcí. „My jsme hrdí na to, že z výtěžku našich akcí vždy sadíme stromy nebo podporujeme dobročinnost. Letos jsme si prostě řekli, že pronajmeme kolotoč a budeme pít pivo,“ přiznal se Konečný a spokojení návštěvníci mu dávali za pravdu. 

Další recesí protkanou událostí Všehoschopní plánují opět na září, kdy na ovčárně za rybníkem vypukne nenapodobitelný ovčí bál. -nov-

odebírejte přes RSS